88706的博客

从88706.blog.163.com迁移来,顺应网易发展的要求?

攻略:经典徒步线路攻略

签证:北京签证中心  

在研究The Dingle Way 时候找到这个网站。作者说:When planning my first Wicklow Way, I found it extremely difficult to find any information on the Internet on where to stay along the trail. This resulted in being burdened with a tent for the walk in order to be certain of having somewhere to stay each night. Having completed the walk and striking up a friendly relationship with one of the guest house owners, we set out to create the Wicklow Way website and comprehensively document all the logistics to walking the trail. 作者的大意是说喜欢徒步但是很难找得到徒步的攻略,于是想到别的徒步爱好者也有这个问题,于是整理了这个网站。我这里也做个分享。


经典线路:

2015年10月:爱尔兰丁格尔
2015年4月:徒步新西兰
2014年9月:秦直道徒步
2014年6月:希腊北部山区
2014年5月:熊野古道之小边路 
2013年12月:徒步香港麦理浩径
2013年9月:苏格兰高地
2013年5月:西班牙朝圣之路
2011年4月:徒步北极点
2011年3月:徒步尼泊尔ABC  


小徒步

2013年5月:徒步巴塞罗那(城市徒步)
2013年1月:印加古道(未徒步,有资料)
2012年8月:黄石公园(前露营,小徒步)
2010年12月:船行南极半岛(小徒步)

来源:88706

评论